Gamer

Storyteller

Sound Designer

Over mij

Hoi, mijn naam is Bart en ik ben een sound designer.

Als kind was ik al bezig met puzzels, speurtochten, verhalen bedenken en begon ik al snel met het maken van simpele computerspellen.
Toen ik erachter kwam dat je zoiets ook als werk zou kunnen doen, ben ik begonnen met de opleiding International Game Architecture and Design (IGAD) aan de NHTV University of Applied Sciences in Breda.

Tijdens mijn studie ontdekte ik de mogelijkheden voor audio in games en ook dat ik het eigenlijk wel heel erg leuk vond om met een microfoon opnames te maken en die geluiden vervolgens te bewerken tot compleet andere dingen en ze zo in games te zetten.

Nu ik afgestudeerd ben wil ik graag verder met sound design, en naast game audio ben ik ook zeer geïnteresseerd in andere vormen van media en entertainment en de mogelijkheden van audio daarin.

Naast mijn werk als sound designer, werk ik ook in een escape room. Het leuke hieraan vind ik dat je ook de directe reactie van mensen te zien krijgt. In mijn vrije tijd speel ik zelf ook graag games, teken ik en leid ik een Dungeons & Dragons spel met vrienden.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact op!